Refleksjonsnotat

I denne delen av kurset har jeg lært mye nytt. Det å sette opp en egen nettside og blogg, har jeg aldri tenkt på at jeg skulle klare selv. Etter mange timer på YouTube og mye prøving og feiling, klarte jeg å sette opp en nettside jeg kan være stolt av. Dette er ferdigheter jeg er sikker på at jeg kommer til å ha bruk for videre.

Å skrive innlegg har vært en lærerik del av kurset. På denne måten har jeg fått mye mer innsikt i hva emnet dreier seg om. Alle blogginnleggene som vi har fått i oppgave om å skrive har jeg opplevd som høyst relevante for kurset. Jeg gikk veldig ut av komfortsonen av det å dele et innlegg som jeg har skrevet med egne ord, og i det hele dele sine personlige meninger og syn på den måten.

Basert på det foreleser har fortalt og undervist om, har jeg blitt mye mer “våken” og opplyst om alle endringene som skjer i samfunnet som ellers hadde gått meg hus forbi. Jeg var på ingen måte klar over at teknologien har kommet så lang som den har gjort. Mest av alt var det nok tematikkene om lab-kjøtt og selvkjørende biler som gjorde mest inntrykk på meg. Jeg føler jeg har blitt mye mer kritisk, men også nysgjerrig på endringene rundt oss. One Reply to “Refleksjonsnotat”

  1. Så gøy å lese at du synes du har fått igjen mye praktisk læring av å sette opp bloggen!

    Masse lykke til videre i neste modul av kurset 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *